Assalamu’allaikum wr.wb.

Syukur alhamdulillah konjuk ngarsa dalem ALLAH SWT. ingkang sampun paring pinten-pinten kanikmatan dhumateng kita sedaya, sholawat saha salam mugi tansah lumuntura dhumateng Nabi Agung Muhammad Rasulullah SAW.

Dinten Minggu Kliwon tanggal 19 Agustus 2012, ngleresi tanggal 01 Syawal 1433 H. utawi 01 Sawal 1945 Tahun Wawu Windu Kuntara, wuku Sungsang, Pranatamangsa Karo, dina Kuda, dhumateng sederek kula sedaya ing pundi kemawon kula pribadi Samidi saha sakulawarga ngaturaken : “Takobalallah mina waminkum takobal yakariim, minal aidin wal faidzin ing dinten suci menika, lampah satindak ucap saklimah saha ingkang murang sarak, dosa kita linebura ing dinten riadin menika, amal sholeh kita mugi tinampia dening ALLAH SWT. saha iman lan Islam kita tetepa langgeng ndonya akhirat amiiiiiin”

Wassalamu’alaikum Wr. WB.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s